Sukker- melk- og glutenfrie kokoskaker – superdigg!


Sukker- melk- og glutenfrie kokoskaker er enkle å lage og gode og seige i smak. Ikke er det tilsetningsstoffer i dem heller. Juhu!  

Jeg inrømmer gjerne at jeg blir utrolig glad når oppskrifter kommer dalende i fanget mit. For det er krevende når kostholdet skal legges helt om. Mye nytt og det tar tid å gjennomføre.

Til 6 stk cookies, trenger du:

  • 90 gr økologisk Yacon sirup
  • 100 gr økologisk kokosmasse
  • 1 ts økologisk vaniljepulver
  • 50 gr økologisk mandelmel (finmalte mandler som er bløtlagte og tørket på 40 grader)
  • 1 ts Fiberhusk
  • 1 økologisk egg

Fremgangsmåte til sukker-/glutenfrie cookies av kokos:

  • Varm opp Yacon sirup til den bobler
  • Rør godt inn alle de andre ingrediensene
  • Sett 6 store topper på bakepapir og trykk de flate og form de runde. De flyter ikke ut

Når jeg først baker, dobler jeg denne porsjonen.

  • Stek dem på 180 grader i ca. 10-12 minutter
  • Avkjøl helt på rist

Vel bekomme!  

Oppskriften er tilrettelagt for personer som legger om kostholdet til å utelukke gluten, sukker, melkeprodukter og raske karbohydrater. Passer godt om du ønsker å la tarmen hvile for å lege lekk tarm blant mye annet.

Følg gjerne Gladetarmer på Facebook og Instagram

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern