Sukker- melk- og glutenfrie kokoskaker er enkle å lage og gode og seige i smak. Ikke er det tilsetningsstoffer i dem heller. Juhu!
Jeg inrømmer gjerne at jeg blir utrolig glad når oppskrifter kommer dalende i fanget mit. For det er krevende når kostholdet skal legges helt om. Mye nytt og det tar tid å gjennomføre.
Til 6 stk cookies, trenger du:
- 90 gr økologisk Yacon sirup
- 100 gr økologisk kokosmasse
- 1 ts økologisk vaniljepulver
- 50 gr økologisk mandelmel (finmalte mandler som er bløtlagte og tørket på 40 grader)
- 1 ts Fiberhusk
- 1 økologisk egg
Fremgangsmåte til sukker-/glutenfrie cookies av kokos:
- Varm opp Yacon sirup til den bobler
- Rør godt inn alle de andre ingrediensene
- Sett 6 store topper på bakepapir og trykk de flate og form de runde. De flyter ikke ut
Når jeg først baker, dobler jeg denne porsjonen.
- Stek dem på 180 grader i ca. 10-12 minutter
- Avkjøl helt på rist
Vel bekomme!
Oppskriften er tilrettelagt for personer som legger om kostholdet til å utelukke gluten, sukker, melkeprodukter og raske karbohydrater. Passer godt om du ønsker å la tarmen hvile for å lege lekk tarm blant mye annet.