Hjemmelaget guacamole kan brukes til taco og som pålegg. Du kan velge smakstilsetninger som du liker best i guacamolen, prøv gjerne litt forskjellig fra gang til gang.
Det er ikke alltid jeg får tak i økologisk avokado, så når jeg først kommer over dem, så blir det gjerne en haug. Avokado kan du ha rett på brødskiva med litt olivenolje og krydder og i salat, men denne gangen er det smakfull guacamole som gjelder. Og det helt uten tilsetningsstoffer og rester av sprøytemidler.
Oppskrift på hjemmelaget guacamole

- 2 modne avokadoer
- 1 fedd hvitløk
- himalayasalt eller hjemmelaget urtesalt
- litt pepper
- noen sitron- eller limedråper
- litt koriander (for mye kan virke i overkant parfymert)
- som alternativ til koriander kan du bruke spisskummen eller noe annet krydder du liker
Bland alt i en stavmikserog vips, så har du en smakfull guacamole. Den deiligste dipp og tilbehør til mangt og meget.
Jeg velger økologisk for å minske giftstoffer i kroppen.
Flere oppskrifter på tilbehør
- Kikertlefser er glutenfritt og kan brukes til taco og og er også godt med aioli, spirer og pållegg
- Her får du oppskrift på hvordan du lager ditt eget urtesalt – økologisk og helt uten tilsetningsstoffer
- Aioli på Hellstrøms vis – økologisk og enkel å lage
TAKK FOR AT DU LESER BLOGGEN GLADETARMER! Liker du dette innlegget er det supert om du deler det med dine venner på Facebook.