Tim og Amys matbok – kostholdsendring for bedre helse

//Reklame for Tim og Amys matbok av Gro Raugland

Tim og Amys matbok er basert på økologiske, gluten-/melke-/rørsukkerfrie alternativer i kostholdet.

Med Tim og Amys matbok har for fatteren Gro Raugland laget et nyttig, praktisk og delikat verktøy til familier som ønsker å lage en kostholdsplan for seg og sine. Sykdomsbildet hos barn med psykiske lidelser er svært individuelt. Det lar seg derfor ikke gjøre å etablere én enkelt fremgangsmåte som alle bør følge, men man kan skape en ytre kostholdsramme hovedsakelig basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie alternativer.

Om Tim og Amys matbok skriver Gro

«Oppskriftene i boken er basert på våre erfaringer som familie og tar utgangspunkt i barnas hverdag. Her finner du ulike retter og måltider som er nøytrale – de inneholder rikelig med sunne næringsstoffer samtidig som det er minimalt med giftstoffer. Det vil være bra for både barn – og voksne! Jeg håper disse erfaringene vil være til hjelp og nytte for andre som står foran en endringsprosess, og at den kan bidra til inspirasjon og glede. Lykke til!»

Denne matboken er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien. I 2016 kom «Tim – en mors historie om autisme og ADHD». På klargjørende vis belyser forfatteren her hvordan autister, ved å legge om kostholdet og følge en streng diett, har mulighet til sterk bedring. Utredningsmetoden kaller hun TIM-modellen.

Her kan du lese mer om hvordan Tim ble frisk fra autisme og ADHD

Gro Raugland og barna. Foto Caluna
Gro Raugland, Tim og Amy i forbindelse med utgivelse av boken – Tim, en mors historie og autisme og ADHD

Gro skriver videre om matboken:

«Oppskriftene baserer seg hovedsakelig på økologiske ingredienser, fri for rørsukker, gluten og melk. Den vil derfor kunne brukes av de fleste. Det vil finnes enkelte unntak fra regelen. Når spesialkunnskapen er på plass og du vet veien til bedre helse, vil du også forstå hvordan mat skal kunne brukes mer terapeutisk.»

Forfatteren Gro Rugland har gitt meg mulighet til å lodde ut et signert eksemplar av boken Tim og Amys matbok. Ikke bare har hun laget et nyttig verktøy for matlaging som kan bedre helsen for deg og familien din. Hun beskriver også omstendighetene rundt. Hvorfor mat er så viktig og litt om hva miljøgifter som vi omgir oss med på alle bauger og kanter, påvirker oss.

Slik er du med i konkurransen om å vinne denne flotte boken

For å være med i konkurransen om å vinne boken «Tim og Amys matbok» gjør du følgende på Facebook:

  • Trykk liker på presentasjonen
  • Lik/følg Matogintoleranse og Tim og Amys Matbok på Facebook (det blir sjekket)
  • Skriv Matbok i kommentarfeltet
  • For å være med i konkurransen må du være fylt 18 år og ha adresse i Norge
  • Facebook selv støtter ikke, sponser eller er delaktig i konkurransen.

Den heldige vinneren blir trukket søndag 19. juli kl. 17.00 og blir informert på Facebook dagen etter. Lykke til!

Boken kan kjøpes i bokhandlere i Norge og du finner den også i nettbutikken Adlibris til kr. 328,-

En kommentar om “Tim og Amys matbok – kostholdsendring for bedre helse”

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern