Funksjonell medisin, jeg prøver det ut Utredningsmøte

Funksjonell Medisin - jeg prøver det ut - utredningsmøte

Funksjonell medisin: Så er tiden her. Jeg er i startgropen av nok en gang å ta ansvar for egen helse. Jeg har med hell forsøkt det før,  jeg gikk nemlig til en privat lege og han gjorde alt han kunne for å få meg på rett spor. Det er bare det at jeg hoppet av fordi jeg trodde jeg var frisk, sommeren 2017. Etter det har helsen blitt bare dårligere og dårligere.

Denne gangen ønsker jeg å ha flere til å heie på meg. Derfor ønsker jeg å være med i et program i regi av Funksjonell Medisisnsk Institutt i Oslo. Jeg trenger i stor grad hjelp til å bedre tarmfunksjonen som jeg tror og har trodd i mange år, er hovedutfordingen til mine stadig flere plager. Ikke minst fordi jeg vet at jeg har brukt mye Penicillin i barndommen og en del Antibiotika i voksen alder.

Mange av oss tror den dårlige helsen kanskje ikke har med mage-/tarm å gjøre fordi vi ikke har vondt i magen, men jeg er helt overbevist om at utrolig mange av våre plager er relatert til mage-/tarm. Hvis vi bare kan tenke oss, litt enkelt sagt, så er mage-/tarm et like stor nervesystem som hjernen. Dersom det er viktig at mage-/tarm skal kommuniasere med hjernen, hvilket jeg tror på, så er det jammen viktig at mage-/tarm fungerer og er mest mulig frisk.

Ingen hjelp å få i det konvensjonelle helsesystemet

Det konvensjonelle helsesystemet er prøvd ut. Der finne det ingen hjelp til å se helheten i mitt sykdomsbilde. Noe jeg tror er helt essensielt for å kunne hjelpe meg til å bli mye friskere enn jeg er nå. Jeg våger å drømme stort – i alle fall er jeg i gang på nytt for å bedre helsetilstandend min.

Om du ønsker å se mer av min sykdomshistorie kan du følge denne linken her. Den er ikke helt oppdatert, men det vil komme mer informasjon i denne serien som omhandler min egen behandling med støtte av leger og gruppearbeid  gjennom FMI (Funksjonell Medisinsk Institutt).

Her kan du lese mer om sammenheng mellom lekktarm, inflammasjoner og autoimmunitet.

Om du enklest mulig ønsker å følge med å behandlingen, kan du følge meg på Facebook – Matintoleranse. Hvis du i tillegg til å trykke «Liker» på siden legger den til «vil se først» under Følger (øverst på siden) så er du sikret å få se de nye innleggene når de legges ut og ikke et halvt år etter at innlegget ble publisert.

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern