Oppskriften på denne rekesalaten med majones fikk jeg lirket ut av en medarbeider i en delikatesse-avdeling i en matbutikk i Ås, og den har fulgt meg siden. Jeg lager også majonesen fra bunnen av. Det er fint å ha oversikt over ingredienser og å slippe inntak av tilsetningsstoffer.
Porsjonen som jeg lager med hjemmelaget majones, passer akkurat til denne rekesalaten.
Jeg bruker så mye reker som jeg ønsker, her er det mye som går på omtrentlighet altså, men du ser av bildet hvor mye jeg har brukt.
I og med at jeg unngår tilsetningsstoffer så bruker jeg ferske reker.
OPPSKRIFT! Hjemmelaget majones er laget av rene produkter og passer til mye
Oppskrift på rekesalat med hjemmelaget majones
- 1/2 purre (den hvite delen)
- 1/2 rød paprika
- Så mye reker du ønsker
Vips, så er det gjort. Det er bare å blande sammen – og synes du at den trenger litt mer piff hva krydder angår, så er det bare å tilsette litt salt og pepper.
På en skive med scones uten gluten, gjær og kumelk, så smaker det fortreffelig.
OPPSKIRFT på scones gluten- og melkefritt og uten gjær finner du i dette innlegget
VEL BEKOMME!!
Dette så utrolig godt ut:) Det må testes. Tusen takk for at du har valgt å dele oppskriften. Hilsen http://helsedama.blogg.no
Velbekomme!!