…for å innlede med noe positivt, så kan jeg fortelle at jeg har blitt bedre i forhold til salisylintoleranse…
…dermed bruker jeg grønnsaker, urter og krydder som jeg tidligere ikke kunne tåle…
…derfor er det lurt for deg som sliter med samme intoleranse å sjekke listene som ligger HER…
…skjær opp følgende grønnsaker i skiver, små biter…
…pastinakk,
1/2 sellerirot,
4-5 gulrøtter,
1 stor rødbete,
1 rødløk,
3 fedd hvitløk med skall…
…ha litt olje(oliven-eller raps) under og over grønnsakene i en ildfast form…
…sett den i forvarmet ovn 175 grader og med folie over…
…la den stå i ovnen i ca. 15 minutter…
…imens bruner du 2 kyllinglår (fra Stangekylling) og 2 kyllingvinger…
…fjern folien av grønnsaksformen når det har gått 15 minutter og legg kyllingdelene oppå…
…sett klokken på ytterligere 35 minutter…
…vi bruker ikke så mye ris, men heller masse gode grønnsaker…
…det blir en deilig sjy i formen som man blander rundt grønnsakene når den er klar til å inntas…
VEL BEKOMME!
Deilig. Spiser heller ikke ris og pasta men masse digge grønnskaer og heller litt ekstra fett 😀