Løse opp biofilm når man skal behandles for tarmdysbiose…

…dvs at ved behandling av ubalanse i tarmen, lærer jeg nå at det er viktig å løse opp biofilm før man starter på selve tarmdysbiosebehandlingen…

…og ikke visste jeg hva biofilm er, før jeg startet på dette enorme feltet med å rette opp i tarmfloraen for å kunne tåle mat o.a. mye bedre enn det jeg i perioder i de siste årene har gjort.
Med huden full av elveblest og massive sår i munn svelg, kan jeg fortelle at det ikke har vært mulig å få hjelp verken i det konvensjonelle helsesystemet eller av Naturopat (ansatt på Balderklinikken). Jeg har gått på diverse allergimedisiner uten at det har hjulpet nevneverdig (uten at de har tatt toppene av enkelte symptomer)
Mer om selve intoleransene kan du lese om HER
Så gleden var stor da jeg oppdaget noen som hadde bedre innsikt på dette området enn meg, som har nærmet seg emnet med varsomhet og omfattende kunnskap. 
Det har seg nemlig slik at når man har de intoleransene jeg sliter med, så kan jeg heller ikke tåle hva som helst av kosttilskudd. De må være så rene som mulig i utgangspunktet og da er dette en omfattende labyrint å skulle finne ut av, spesielt på egen hånd. Dessuten er det ikke bare renheten av tilskuddene, men sammensetningene som har gjort gode utslag for meg, så langt.
Først har jeg gått på kosttilskudd i form av vitaminer, mineraler og aminosyrer samt en stram diett i en del måneder (dette er svært individuelt og kan ikke sammenliknes med noen andre som også får tarmdysbiosebehandling), nå skal jeg altså i gang med å løse opp biofilm for deretter å drepe bakterier og eventuell sopp.
I og med at jeg antar at det er bruk av penicillin og antibiotika dann og vann i et helt liv som forårsaker et dårlig immun-/tarmsystem skal tarmen bedres/leges med bruk av urter o.a. som ikke er antibiotika, (det tåler jeg nemlig svært dårlig).
Her kan du lese mer om biofilm (har ikke noe med kino å gjøre altså…)
Så dette er på ingen måte en behandlingsform man kan gjøre på egenhånd, uten etter spesifikk hjelp og oppsett fra kyndig lege.
I tillegg til ovennevnte utslag av salisyl-/ og biogenaminintoleranse og andre intoleranser, har jeg siden 1992 slitt med Myalgisk Encefalopati (ME) som jeg har forsøkt å bedre på flere anbefalte måter, uten at det på noen måte har lyktes. 
Salisylintoleranse gjør at jeg tåler vanlige medisiner dårlig.Dessuten er det ingen medisiner jeg har hørt om som har kunnet hjelpe meg til en bedre helse annet enn å ta topper av utslag/reaksjoner i/på kroppen.

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern