Forgiftet innenfra

Kan lidelser som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, autisme og irritabel tarm ha samme årsak? Norske forskere tror disse og flere sykdommer kan stamme fra tarmen.

Les mer om dette emnet, skrevet av jornalist Ingrid Spilde på Forskning.no ved å trykke HER

Meget interessant lesning for en som har hatt diagnosen ME siden 1998 og som hele tiden har påpekt at det sitter i immunsystemet, eller i tarmene om man vil. Idag behandles jeg for en sterk grad av matintoleranse, kjemikalier o.l. samt ubalanse i tarmen, og venter spent på om det jeg har pådratt meg siden jeg var barn (brukte mye penicillin/antibiotika pga gjentatte ørebetennelser) kan bedres ved å lege tarmen.

Jeg antar at behandling som så smått startet for 2,5 år siden og ble intensivert fom januar 2015 fortsatt vil ta tid. -Mette-

En kommentar om “Forgiftet innenfra”

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern