Frossen torsk som tåles!!

IMG_3993

Det er så fint når man finner kjøtt og fisk som tåles!! Deilig med torskemiddag med meierismør, økologisk potet, gulrøtter, fennikel og aspargesbønner, hvor sistnevnte er dyrket i pallekarmer i hyttehagen,
se her

Denne torsken, som er frosset på båten der den blir fanget har jeg ikke hatt reaksjon på. Når man har biogenamin-intoleranse skal det ikke mer enn litt over 24 timers gammel fisk til for å få helt uønskete reaksjoner.

Og helt sikker kan man jo heller aldri være. For på det som virker sikkert den ene dagen kan jo være noe helt annet en annen dag dersom man har fått i seg for mange “nei varianter” i tillegg til det som virket så sikkert tidligere.

Man lærer underveis i denne bransjen!! Og så hender det jo at man blir bedre også. Sånn etter en lang tid med diett og nyttige kosttilskudd 🙂

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern