Økologisk kyllinglår på grillen!

Etter å ha brettet ut de økologiske og nyinnkjøpte kyllingene fra Holte Gård og vist dem fram her på bloggen i alle sine små deler…

IMG_2489

…kan jeg fortelle at kyllinglåret som jeg valgte meg som middag samme dag som kyllingene kom i hus, smakte helt fortreffelig.

  • Kyllinglåret ble krydret med salt og hvit pepper og deretter stekt på grillen (kyllingen utvikler ikke like raskt aminer som annet kjøtt)
  • Ris ispedd råris
  • Skrellet squash (høy i salisyl, men veldig sunt for tarmen)
  • Vårløk (lav i salisyl)
  • Asparges (medium i salisyl)

Grønnsakene  stekte jeg i litt rapsolje i stekepannen.

IMG_2488

Man kan jo kose seg med et sånt måltid, ikke sant !!

Håper du får en god startuken !!

En kommentar om “Økologisk kyllinglår på grillen!”

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern