Man kan ha mer enn salisylsyre- og/biogenaminintoleranse

I og med at jeg jobber kontinuerlig med diett for å bedre tarmforholdene og for å øke toleransen overfor salisylsyre og aminer, har jeg tatt en blodprøve for å sjekke ytterligere matvarer som jeg kan reagere på.

Og resultatet har ankommet heimen.

Jeg reagerer også antakelig (jeg skriver antakelig, for er det noe som er helt sikker, så er det at ingenting er sikkert i denne bransjen) blant annet på kumelk, hvete og bakegjær.

Så nå er det bare å implementere dette i dietten min da, i alle fall i 14 dager for å se om det kan hjelpe.

Og dere: På sikt skal jeg bli mye bedre i tarmen!!

Men jeg er redd det er mange rundt i landet vårt som ikke har peiling på at de sliter med intoleranse overfor salisyl og aminer.

For det er et tema som sjelden blir belyst. I alle fall har jeg aldri kommet over noen som har kunnet hjelpe meg her hjemme. Og jeg har søkt myyye om dette emnet på nettet og blant leger, naturopater, allergispesialister o.l. Det var lungespesialisten som satte meg på sporet, men han kunne ikke hjelpe meg å finne årsaken til alle symptomene som denne intoleransen bringer, ei heller noen som kunne bidra til at jeg kunne bli friskere av intoleransen. Der har det kun vært allergi- og astmamedisiner å få. Det har jo hjulpet det da, men det leger ikke tarmen min.

Det gode er at jeg omsider har fått kontakt med en norsk ernæringsterapeut i England, som er min gode hjelper.

Og det er hjelp å få for mange. Det er bare om å gjøre og ikke gi seg !!

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern