Bananlapper til kaffen…

…selv om kaffe ikke er noe for meg for tiden – for mye syre der forstår man…

IMG_2269

…men jeg har forsøkt meg på lapper/pletter/små pannekaker og her er oppskriften:

  • 2 egg
  • 1ss lyst rørsukker
  • 1 banan
  • 1ss speltflak
  • 2ss hirseflak
  • 4ss havregryn
  • 3ss speltmel
  • 1 ts hjemmelaget vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • Lettmelk

Pisk egg og sukker godt, ha i bananen og de andre ingrediensene, og melk til passe konsistens. Røren skal være litt tykk. Stekes i varm stekepanne. De er gode med smør og fløtemysost på og for dem som kan spise syltetøy er jo det også godt. Pass på at fløtemysosten er fersk.

IMG_2272

Stekes i stekepanne til de er gylne og gjennomstekt !!

Husk alltid å sjekke toleranseevnen mht salisyl og histamin/biogenaminer!!

Legg igjen en kommentar