Stangekylling uten skinn

 
IMG_1981
 
I dag har jeg fjernet skinnet på stangekyllingen og deretter stekt den i Sclemmertopf i ca 45 minutter.
Det var ikke tilstrekkelig, så jeg delte opp kyllingen og etterstekte den i ovnevn på 180 grader en 10 minutters tid.
 
Grunnen til at jeg fjerner skinnet er for at det er i skinnet det eventuelt er mest aminer.
 
Risen er en blanding av fullkornris og vanlig langkornet ris som kokes i ca. 12 minutter.
Ellers er det kokte gulrøtter (som er det eneste av grønnsakene som er medium på salisylsyre), vårløk, rosenkål og bønner (lavt innhold av salisylsyre). Det kommer også mer grønnsaker på tallerkenen etter at bildet er tatt, for det er slik at ca. halvparten (eller egentlig opp til 60-70% av middagsmåltidet) bør være grønnsaker).
 
Litt smør på grønnsakene og litt seterrømme m/bittelite lyst rørsukker i.
 
Vann i glasset må man også ha. Det er for tiden det eneste drikke jeg tolererer.
 
Middag er jammen godt altså!!
 
Mette på en ganske alminnelig tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Nettside av WebNext | Personvern